Hero Image

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας αναφορικά με το εμβόλιο Covid‑19 της Johnson & Johnson

Η εταιρία μας συνεργάζεται με την Johnson & Johnson για να αυξήσει την παραγωγή εμβολίων κατά της Covid‑19

Γιατί αυτή η συνεργασία είναι τόσο σημαντική;

Στις 2 Μαρτίου, ανακοινώσαμε τη συνεργασία μας με την Johnson & Johnson για την επέκταση της παραγωγικής δυνατότητας και της διάθεσης του εμβολίου COVID‑19. Η εταιρία μας προσαρμόζει και διαθέτει ορισμένες από τις υπάρχουσες μονάδες παραγωγής για να επιταχύνει τις προσπάθειες παραγωγής του εμβολίου και να επιτρέψει την έγκαιρη παράδοση και χορήγηση.

«Παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε στην παγκόσμια προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, στο πλαίσιο των εξαιρετικών προσπαθειών που καταβάλλει το σύνολο της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας», δήλωσε ο Mike Nally, Εxecutive Vice President, Human Health.

Εν τω μεταξύ, οι ομάδες των ανθρώπων της MSD, συνεχίζουν εντατικά την προσπάθεια τους για την παραγωγή του εμβολίου COVID‑19 της Johnson & Johnson.

«Είναι μια ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την εξειδίκευση που έχουμε στην παραγωγή, τα υψηλά πρότυπα ποιότητας , τη συμμόρφωση και το κύρος που μας χαρακτηρίζουν... Κανείς από εμάς δεν έχει μείνει απρόσβλητος από την πανδημία και το να είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας δίνει μεγάλο νόημα σε εμάς», αναφέρει ο Tim Bassler, Αssociate Vice President & Head of Quality.

Παρακολουθήστε το video

primary article image

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Johnson & Johnson για τους εξής 4 λόγους:

01.

Περισσότερα εμβόλια για περισσότερους ανθρώπους

Η κίνηση αυτή επιτρέπει την ταχύτερη παραγωγή και διάθεση, περισσότερων εμβολίων της Johnson & Johnson
«Έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τον εξοπλισμό μας, την τεχνογνωσία μας και το προσωπικό μας για να παράξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εμβόλια σε αυτήν την κοινή προσπάθεια», λέει ο Tim Thomas, Εxecutive Director, Plant Management.

primary article image

02.

H συνεργασία σηματοδοτεί ένα σπουδαίο βήμα στην καταπολέμηση της COVID‑19

Η πρωτοφανής συνεργασία σηματοδοτεί ένα βήμα μπροστά, στην καταπολέμηση της COVID‑19. «Από σήμερα όχι μόνο δουλεύω κάθε μέρα γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνουμε θα είναι σημαντικό για την ανθρωπότητα, αλλά επίσης επιστρέφω σπίτι το βράδυ για να μιλήσω με την οικογένειά μου λέγοντας «Είμαστε μια υπέροχη ομάδα που εργαζόμαστε για αυτόν τον σκοπό και πόσο κρίσιμο είναι το έργο μας για τον κόσμο», λέει ο Shaun Scrak, Director, Operations, Live Virus Vaccines.

03.

Μια ιστορική συμφωνία

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια πρωτοφανή συνεργασία δύο εκ των κορυφαίων ηγετών της υγειονομικής περίθαλψης στην Αμερική, με περισσότερα από 100 χρόνια συμβολής στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την επιτάχυνση της συλλογικής προσπάθειας για την επιστροφή στην κανονικότητα.

«Αυτή είναι μια μοναδική στιγμή στην ιστορία μας - και με κάνει πραγματικά υπερήφανη που η εταιρεία για την οποία εργάζομαι, κάνει αυτό το μεγάλο βήμα συμβάλλοντας στο κοινό καλό και που γνωρίζει τι ακριβώς όφειλε να κάνει σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία», λέει η Virginia Boldt, Specialist, Engineering.

04.

Δυο ηγέτες με πλούσια εμπειρία ενώνονται, στην κρίσιμη εποχή που διανύουμε

Σε αυτή τη δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις εποχή που διανύουμε , η συνεργασία μας αξιοποιεί την πλούσια κληρονομιά και την εμπειρία μας με το ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής της Johnson & Johnson. Μαζί, δεσμευόμαστε να κάνουμε ό, τι μπορούμε, για να συνεισφέρουμε σε ένα πιο γρήγορο τέλος στην πανδημία.

«Μου αρέσει που συνεργαζόμαστε ομαδικά σε τόσους διαφορετικούς τομείς και με τόσους διαφορετικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για αυτό το έργο», λέει η Stephanie Chen, Sr. Specialist, Engineering.

Το παρόν κείμενο αφορά την MSD , γνωστή και ως Merck & Co., Inc., Rahway, NJ, USA σε Η.Π.Α και Καναδά.

primary article image

Σχετικά με το BARDA

H Αρχή Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης στη Βιοϊατρική (BARDA), υπηρεσία του Γραφείου του Υφυπουργού Ετοιμότητας και Απόκρισης (ASPR) εντός του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας των ΗΠΑ (HHS), θα χρηματοδοτήσει την MSD με έως 268,8 εκατομμύρια δολάρια για την προσαρμογή και διάθεση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων παραγωγής στην παραγωγή εμβολίων και φαρμάκων κατά του SARS-CoV-2 (COVID‑19). Αυτή η χρηματοδότηση προστίθεται της συνεχούς επένδυσης της MSD στο παγκόσμιο δίκτυο παρασκευής εμβολίων, ως μέρος των προγραμματισμένων επενδύσεων κεφαλαίου ύψους άνω των 20 δις. δολαρίων, από το 2020 έως το τέλος του 2024.