Hero Image

Inventing for life

Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στην MSD αντλούμε έμπνευση από το όραμα και την αποστολή μας να σώζουμε και να βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων.

Όραμα

Να κάνουμε την διαφορά στις ζωές των ανθρώπων παγκοσμίως μέσω των καινοτόμων φαρμάκων, των εμβολίων και των κτηνιατρικών προϊόντων που προσφέρουμε. Εργαζόμαστε με προσήλωση για να είμαστε μια από τις καλύτερες ερευνητικές βιοφαρμακευτικές εταιρίες και επικεντρωνόμαστε στο να παρέχουμε τεχνολογίες «αιχμής» και καινοτόμες λύσεις για το σήμερα και το αύριο.

Αποστολή

Να ανακαλύπτουμε, να αναπτύσσουμε και να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που σώζουν και βελτιώνουν ζωές σε όλο τον κόσμο.

We invent for a more hopeful tomorrow!

Η MSD είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες βιοφαρμακευτικές εταιρίες με στόχo να κάνει την διαφορά στην παγκόσμια υγεία και με ιστορία που ξεπερνάει τα 125 χρόνια. Η εταιρία μας ονομάζεται MSD (Merck Sharp & Dohme) σε όλο τον κόσμο εκτός από την Αμερική και τον Καναδά που είναι γνωστή ως Merck & Co, Inc., Kenilworth, NJ, U.S.A.

H MSD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Λειτουργεί από το 2010 και απασχολεί περισσότερους από 180 εργαζόμενους

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Έτος ίδρυσης το 1891. Σήμερα απασχολεί 69.000 εργαζόμενους και έχει παρουσία σε 140 χώρες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Φαρμακευτικά προϊόντα, εμβόλια και κτηνιατρικά προϊόντα

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Merck & Co., Inc., Rahway, NJ, USA

Έξοδα Έρευνας & Ανάπτυξης
13,6 δις (2020)

Το έργο μας

Επικεντρωνόμαστε στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων φαρμακευτικών σκευασμάτων και εμβολίων τα οποία βοηθούν τον πληθυσμό να αντιμετωπίσει μερικά από τα σημαντικότερα προβλήματα υγείας.

Η MSD στην Ελλάδα

Περισσότεροι από 180 εργαζόμενοι στην MSD δουλεύουν καθημερινά για να κάνουν την διαφορά στις ζωές των ανθρώπων και αναπτύσσουν την καριέρα τους σε ένα βραβευμένο επί σειρά ετών εργασιακό περιβάλλον.

Η Ομάδα Διοίκησης της MSD Ελλάδος

MΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι αξίες μας είναι ο πυρήνας μας. Αποτελούν τον οδηγό μας σε ό,τι κάνουμε και είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζεται η εμπιστοσύνη.

Οι αξίες μας και τα πρότυπά μας αντιπροσωπεύουν τον βασικό πυρήνα του εταιρικού μας χαρακτήρα και είναι οδηγός για τις αποφάσεις και τις δράσεις μας. Χάρη σε αυτές τις απλές αλλά διαχρονικές αξίες έχουμε κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων μας, των πελατών και των εταίρων μας.

Η ηθική και η διαφάνεια αποτελούν
τα θεμέλια της εταιρικής μας
φήμης.

Οι αξίες και τα πρότυπα μας
προβάλλονται στον Κώδικα
Δεοντολογίας της MSD.

Η ιστορία μας

Το πλούσιο έργο μας στην έρευνα και καινοτομία ξεκίνησε πριν από 125 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Στην διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, οι ερευνητές μας συνέβαλλαν ώστε να βρεθούν νέοι τρόποι στην αντιμετώπιση και πρόληψη ασθενειών για ανθρώπους και ζώα σε όλο τον κόσμο. Έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα στο παρελθόν. Σήμερα, κάνουμε υπέροχα πράγματα για το μέλλον.

Η MSD συγκατελέγεται πλέον μεταξύ των “πιο βιώσιμων εταιριών στην Ελλάδα για το 2022”

Το Sustainability Performance Directory αποτελεί πρωτοβουλία του Quality Net Foundation και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, έχει την υποστήριξη του German Council for Sustainable Development, του ΣΕΒ (Σύνδεσµος Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών) και του Συµβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
H MSD έλαβε βραβείο Bravo Sustainability Award το 2018 για το πρόγραμμα LIVE IT που αφορά το ευ ζηντων εργαζομένων της MSD
H MSD έλαβε βραβείο Most Sustainable Companies το 2022 για τα προγράμματα LIVE IT, Recycle Together, MSD Gives Back, καθώς και τις εκστρατείες ενημέρωσής της για τα εμβόλια

Sustainable Company 2017

Bravo Sustainability Awards

Sustainability Performance Directory
Most Sustainable Company in Greece 2022 Award

Δημοσιοποίηση Παροχών προς ΕΥ και ΕΥΦ

Δημοσιοποίηση παροχών προς Επαγγελματίες Υγείας και Επιστημονικούς Υγειονομικούς Φορείς, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΦΕΕ που τέθηκε σε ισχύ 31/03/2023 και συγκεκριμένα σύμφωνα με το κεφάλαιο 5.

Δημοσιοποίηση Παροχών προς ΕΑ

Δημοσιοποίηση παροχών προς Ενώσεις Ασθενών, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΦΕΕ που τέθηκε σε ισχύ 31/3/2023 και συγκεκριμένα σύμφωνα με το κεφάλαιο 4 και το άρθρο 29.


Αριθμός ΓΕΜΗ: 121808101000