Hero Image

Γνωρίστε τη ζωή στην MSD και ανακαλύψτε τις ευκαιρίες καριέρας στην Eλλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο

Invent. Impact. Inspire.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Αναζητήστε θέσεις εργασίας στον υπόλοιπο κόσμο και γίνετε μέλος της κοινότητας ταλέντων της MSD. Για μελλοντικά ανοίγματα θέσεων εργασίας, μπορείτε να ενημερώνεστε και από την σελίδα της MSD Greece στο LinkedIn

Αναζήτηση Θέσεων Εργασίας Παγκοσμίως

Για περισσότερο από έναν αιώνα, ανακαλύπτουμε φάρμακα και εμβόλια που αντιμετωπίζουν τις σημαντικότερες παγκόσμιες υγειονομικές προκλήσεις και έχουμε δημιουργήσει μια εταιρία που διακρίνεται για την αντοχή, αλλά και την δύναμη να αντιμετωπίζει μερικές από τις μεγαλύτερες απειλές στην ανθρώπινη υγεία.

#AtMSDICan

Συνεργασία με εξειδικευμένους συναδέλφους, συμμετοχή σε πολύμορφες ομάδες εργασίας, ανάληψη πρωτοβουλιών, καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων και ευκαιρίες εξέλιξης είναι μερικά από τα ορόσημα που συναντά κανείς, αναπτύσσοντας την καριέρα του στην MSD.

Γιάννης Σάμιος

Franchise Lead Melanoma / Women Cancer

Η ανάπτυξη της ανοσοθεραπείας για την αντιμετώπιση αρκετών μορφών καρκίνου, καθώς και η διασφάλιση αδιάλειπτης πρόσβασης των ασθενών στη θεραπεία, αποδεικνύει έμπρακτα τη συμβολή της MSD στην καινοτομία και επιβεβαιώνει τη ρήση ότι στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας είναι οι ασθενείς.

Βιργινία Αργυρού

Franchise Lead GU/H&N

Είμαι μέλος της MSD εδώ και 9 χρόνια και αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η συνεχής διατμηματική συνεργασία αποτελεί βασικό εργαλείο ανάπτυξης. Αξιοποιώντας την εμπειρία των παλαιότερων συναδέλφων σε συνδυασμό με την επένδυση στις ιδέες των νέων ανθρώπων, μπορούμε να πετύχουμε αποτελεσματικά τους στόχους της επαγγελματικής μας εξέλιξης.

Κώστας Κομλιλής

Brand & Customer Manager

Αντιμετωπίζω την κάθε μέρα ως ένα νέο ταξίδι στη μάθηση, προσπαθώντας συνεχώς να ανακαλύπτω τις ανάγκες των πελατών μας, χωρίς να επαναπαύομαι σε αυτά που ήδη γνωρίζω.

Σπύρος Γαλούσης

Brand & Customer Manager

Η προσωπική προσπάθεια αποτελεί την αρχή για μια επιτυχημένη καριέρα, δεν επαρκεί όμως εάν δεν συνδυάζεται με έναν οργανισμό που παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης σεβόμενος την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Ελένη Τρίκη

Οικονομική Διευθύντρια

Η MSD υιοθέτησε πρόσφατα το Agile ως ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και λειτουργίας, ο οποίος της επιτρέπει να προσφέρει αποδοτικές & καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, θέτοντας πάντα τον επαγγελματία υγείας και τον ασθενή στο επίκεντρο.

Σπύρος Τζώρτζης

Scrum Master

Η προσωπική εξέλιξη δεν σχετίζεται απλώς με την επαγγελματική ευθύνη που συνεπάγεται η μετακίνηση από μία θέση σε κάποια άλλη. Προσωπική εξέλιξη σημαίνει να εργάζεσαι σε ένα περιβάλλον όπου μπορείς να αναπτύξεις ελεύθερα τις δεξιότητες σου, όπου νιώθεις πίστη στους ανθρώπους, την ομάδα, αλλά και τον κοινό σκοπό. Και αυτό η MSD μου το προσέφερε απλόχερα.

Βαγγέλης Γραφάκος

BU Director, Hospital & Specialty Care

Ως εργαζόμενη στην MSD, αλλά και ως ασθενής που μάχεται ενάντια στον καρκίνο, πιστεύω ότι η καινοτομία της MSD στην ανάπτυξη ανοσοθεραπειών για πολλές μορφές καρκίνου, δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο σε πολλούς ασθενείς που παλεύουν με έναν ύπουλο εχθρό.

Εύα Πετρίκκου

Associate Director General Medicine Lead, Medical Affairs

Σημαντικότερη χαρά μας, μέσω της παρουσίας μας στην MSD, είναι η δυνατότητα που δίνουμε σε Έλληνες ασθενείς να έχουν πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της κλινικής έρευνας στη χώρα μας.

Γιάννης Δημητριάδης

Oncology Lead, Medical Affairs

Η καινοτομία στα προϊόντα και στην τεχνολογία αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της MSD. Οι ίδιοι οι ασθενείς, μας εμπνέουν για καινοτόμες ιδέες και μας καθοδηγούν με γνώμονα τις ανάγκες τους.

Μαρία Πουλάκου

Associate Director, Regulatory Affairs/MRL

Στην MSD πέρα από τις καινοτόμες πλατφόρμες που με βοηθούν να αποκτήσω νέες δεξιότητες γύρω από το digital, υπάρχουν άνθρωποι που μοιράζονται ανοιχτά και απλόχερα μαζί μου εμπειρία και γνώση, η οποία συμβάλλει καταλυτικά στην επαγγελματική μου εξέλιξη.

Λευτέρης Κοντομάρκος

Sr. Spclst, Business/Tech. Analysis

Η MSD συμβάλλει στην ανάπτυξη της καριέρας μου με συνεχείς εκπαιδεύσεις και με την ανάθεση συγκεκριμένων Project που προβλέπονται στο αναπτυξιακό μου πλάνο.

Έλενα Κάρλε

Associate BCM

Η MSD είναι ένας Οργανισμός, όπου μια από τις βασικές του προτεραιότητες είναι ο κάθε εργαζόμενος να νιώθει ο εαυτός του μέσα σε αυτήν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, καθώς μας κάνει να νιώθουμε άνετα, να απελευθερώνεται η δημιουργικότητά μας, να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι επαγγελματίες.

Ευάγγελος Ιατρού

Product Specialist

Προσπαθώ πρωτίστως να διατηρώ τη δική μου εσωτερική ισορροπία φροντίζοντας για το σώμα με άσκηση, την ψυχή με σχέσεις αγάπης και το πνεύμα με νέα γνώση. Την ισορροπία μας χρειάζεται να την φροντίζουμε καθημερινά, να εστιάζουμε στα θετικά και να κάνουμε συχνά διαλλείματα αναζωογόνησης.

Σέβη Σφακιανάκη

Communications & CSR Manager

Βασική αρχή αλλά και καθήκον όλων μας είναι η δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου κάθε άνθρωπος αισθάνεται ελεύθερος να εκφραστεί, αντιλαμβάνεται πως η γνώμη του είναι σημαντική και ενθαρρύνεται να συμμετέχει ισότιμα στον διάλογο.

Παύλος Φραγκάκης

Franchise Lead

Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής είναι μια καθημερινή πρόκληση. Εργάζομαι σε ένα υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον, που με ενθαρρύνει να επαναπροσδιορίζω τις προτεραιότητές μου ώστε να κυλίσει καλύτερα η καθημερινότητά μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Σταυρούλα Κοτταρίνου

Business Operations Lead

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στο φαρμακευτικό κλάδο είναι ζωτικής σημασίας για την βελτίωση της φροντίδας των ασθενών, την μεγαλύτερη διαφάνεια και την βελτιωμένη παραγωγή και ανάπτυξη φαρμάκων. Ο COVID-19 επιτάχυνε τον ψηφιακό μετασχηματισμό κατά 5 έτη καθώς υιοθετήθηκαν ψηφιακές τεχνολογίες για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έθεσε η πανδημία.

Νίκος Μαρκουλάτος

Business Unit Director

Το expertise μου στα CRM, data analytics, digital media και η ευρύτερη αντίληψη των νέων τεχνολογιών με βοηθούν στην ανάπτυξη κατάλληλων ψηφιακών στρατηγικών. Σημαντικό ρόλο έχουν εξίσου δεξιότητες όπως η επικοινωνία και η συναισθηματική νοημοσύνη.

Νίκος Σαλάχας

Digital Customer Engagement Partner

Όταν βάζω προτεραιότητες και αποφασίζω πώς θα κατανείμω τον χρόνο μου, φροντίζω πάντα να υπάρχει θέση για όσους και ό,τι αγαπώ, κάτι που μου δίνει τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα για να ανταποκρίνομαι στις καθημερινές απαιτήσεις.

Κωνσταντίνος Καρουσάτος

Business Analytics & SFE Manager

Συνδυάζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου στο marketing (ψηφιακό και παραδοσιακό) με την Agile μεθοδολογία και τις αρχές του Design Thinking, στόχος μου είναι η κατανόηση των αναγκών των επαγγελματιών υγείας και των ασθενών.

Ειρήνη Βασιλακάκη

Digital Customer Engagement Partner

Φροντίζω πάντα στο χτίσιμο των ομάδων να επιλέγω ανθρώπους με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ακούω προσεκτικά όλες τις απόψεις και μαθαίνω στην ομάδα μου να ακούν χωρίς προκαταλήψεις. Η εμπειρία με δίδαξε ότι αν θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, χρειάζεται να ενθαρρύνουμε και να αξιοποιούμε καθημερινά την μοναδικότητα που φέρνει ο κάθε άνθρωπος στο περιβάλλον εργασίας.

Αντώνης Καρόκης

Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων

Ως μητέρα παιδιού με αυτισμό, η διαφορετικότητα στη ζωή μου ήρθε νωρίς. Αγκάλιασε και ένταξε τη διαφορετικότητα στη ζωή σου! Ενημερώσου, κατανόησε, αποδέξου, αγάπησε. Διασφάλισε ότι όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι!

Έρη Παπαχρήστου

Administrative Support, Business Operations

Η πολυμορφία και η ένταξη δεν είναι ένα «έργο» που μπορεί να ανατεθεί σε τρίτους. Πρέπει να ξεκινάει από μέσα σου! Είναι ένα κομμάτι της κουλτούρας σου…και αυτό η MSD το γνωρίζει καλά!

Δημήτρης Λώλος

Franchise Lead Immunology

Όλοι μας φέρνουμε κάτι διαφορετικό σε αυτόν τον κόσμο και αυτό είναι που μας κάνει ξεχωριστούς. Αν καταλάβουμε ότι όλοι είμαστε σημαντικοί και έχουμε τα ίδια δικαιώματα, κάναμε το πρώτο βήμα. Το αμέσως επόμενο είναι να κάνουμε ερωτήσεις και να σβήσουμε τις προκαταλήψεις ακούγοντας.

Αθηνά Σταύρου

HR Lead Greece, Cyprus & Malta

Για εμένα είναι πολύ σημαντικό το ομαδικό πνεύμα, η αποδοχή της διαφορετικότητας και η θέληση για δημιουργία προς όφελος των ασθενών.

Χάρης Αθανασόπουλος

Medical Advisor

Σήμερα οι καινοτόμες θεραπείες μας δίνουν την ελπίδα ότι ο καρκίνος μπορεί να μετατραπεί σε μια χρόνια νόσο και αυτή την καινοτομία έχουμε στην MSD ως γνώμονα προς όφελος των ασθενών.

Έλλη Μιχαηλίδου

Companion Diagnostics Lead

Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα, ενώ “μαζί” τόσα πολλά. Οι άνθρωποι ενωμένοι, εξελίσσονται και προχωρούν περισσότερο και πιο γρήγορα, απ’ ότι ο καθένας ξεχωριστά.

Ζωή Βαρσαμή

Clinical Operations Manager

Σκοπός μου, μέσω της δουλειάς μου, είναι να υπηρετώ το αγαθό της προστασίας της δημόσιας υγείας και να στοχεύω στην αυξημένη πρόσβαση όλων στην πρόληψη και τη θεραπεία νοσημάτων μέσω εμβολιασμών και καινοτόμων θεραπειών.

Γιώργος Τρίμης

Medical Lead Vaccines Infectious Diseases

Στην digital ομάδα της MSD, έχουμε την ευκαιρία να πειραματιζόμαστε σε ένα Agile περιβάλλον και να λύνουμε πολύπλοκα προβλήματα με επίκεντρο τον ιατρό και τον ασθενή.

Παύλος Λαδάς

Digital Campaign Manager

Η στήριξη τεκμηριωμένων πολιτικών υγείας πάνω σε δεδομένα και η λειτουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος αξιολόγησης των νέων τεχνολογιών υγείας διασφαλίζουν την πρόσβαση των ασθενών σε επαναστατικές θεραπείες και εμβόλια.

Εύη Δαλακάκη

Associate Director Health Policys

Οι καινοτομίες αλλάζουν την παραδοσιακή προσφερόμενη υγειονομική περίθαλψη: βελτιώνονται οι υπηρεσίες υγείας, ανακαλύπτονται νέοι τρόποι θεραπείας ασθενειών και βελτιστοποιούνται οι διαγνώσεις.

Χάρης Μυλωνάς

Strategic Pricing and Market Access Analytics Manager

Ο δρόμος της κλινικής έρευνας είναι μακρύς και δύσκολος. Το κίνητρο της ανεύρεσης νέων θεραπειών και της βελτίωσης της ανθρώπινης ζωής, παραμένει ύψιστη προτεραιότητα για όλους εμάς στην MSD.

Λουκάς Συνοδινός

Country Lead CRM

Είναι μοναδική εμπειρία για έναν νέο άνθρωπο να ξεκινάει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην MSD, στο digital τμήμα της Ογκολογίας όπου παρουσιάζονται διαρκώς νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.

Βιβή Ράνιου

Digital Customer Engagement Partner

Μέσα από το ρόλο μου στην MSD  μπορώ να προσφέρω ελπίδα και ζωή στους Έλληνες ασθενείς χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες υγείας.  Ξεπερνώντας διαρκώς τον εαυτό μου και υπηρετώντας την ομάδα, βρίσκω τη δύναμη που με κινητοποιεί καθημερινά!

Μαίρη Λαμπρούση

BU Director Oncology

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της MSD καθώς και η ολιστική αξιοποίηση των δεδομένων, μας οδηγούν σταθερά στο να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό όφελος τόσο στους επαγγελματίες υγείας όσο και στους ασθενείς.

Πάνος Μπάσιος

Digital, Data & Analytics Director

Εκτιμώ πολύ το ομαδικό πνεύμα, την ειλικρίνεια, την αποτελεσματική και ευχάριστη συνεργασία με τους συναδέλφους μου. Θεωρώ πως, αυτός είναι ο δρόμος για τη δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Στέλλα Τριπολιτάκη

Associate Brand & Customer Manager

Previous
Next

10 Χρόνια στην Ελλάδα

180+

Εργαζόμενοι

53%

Άντρες

47%

Γυναίκες

32+

Φαρμακευτικά Προϊόντα

Γίνετε μέλος της κοινότητας ταλέντων μας σήμερα

Η Ζωή στην MSD

Στην MSD, πάντοτε ανακαλύπταμε και θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε θεραπείες έχοντας έναν και μόνο απώτερο σκοπό: να προσφέρουμε περισσότερη και καλύτερη ζωή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Το ίδιο ισχύει και για τους εργαζομένους μας. Οι άνθρωποι της MSD διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εκπλήρωση της αποστολής της και για αυτό η εταιρία φροντίζει να παρέχει ένα περιβάλλον που διακρίνεται για την πολυμορφία, την ευημερία, δίνει δυνατότητες για ανάπτυξη καριέρας και καλλιεργεί το πνεύμα του εθελοντισμού. Επίσης, δεσμευόμαστε να στηρίζουμε τους εργαζομένους μας να παραμένουν υγιείς και να αισθάνονται ασφαλείς, τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους. Πιστεύουμε ότι, μόνο όταν οι άνθρωποί μας αισθάνονται ουσιαστικά καλά, σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, μπορούν να αποδώσουν στο υψηλότερο επίπεδό τους. Ως μέρος της δέσμευσής μας να έχουμε ηγετική θέση σε ότι αφορά την υγεία και την ευεξία των εργαζομένων μας, δημιουργήσαμε το LIVE IT, ένα ολιστικό μοντέλο ευημερίας, το οποίο καλεί τους εργαζόμενους μας να αναλάβουν τον έλεγχο της υγείας τους και να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Ο πυλώνας πρόληψης (PREVENT IT)  εμπεριέχει προγράμματα όπως το ετήσιο Check-up, την Ασφάλεια Ζωής και Υγείας και προγράμματα screening (melanoma, ιατρείο διακοπής καπνίσματος)

Ο πυλώνας εξισορρόπησης (BALANCE IT)  περιλαμβάνει το Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, το Employee Assistant Program, ευέλικτες μορφές εργασίας, πρόσθετες ημέρες άδειας σε συνδυασμό με επίσημες αργίες, kids@work dayα

Ο πυλώνας διατροφής (FUEL IT)  περιλαμβάνει καθημερινό πλήρες υγιεινό πρωινό, διαιτολόγο στο γραφείο ή εξ’ αποστάσεως και παροχή υγιεινών σνακ στις συναντήσεις

Ο πυλώνας κίνησης (MOVE IT)  περιλαμβάνει δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο επιλογής των εργαζομένων, Pilates στο γραφείο σε πλήρως εξοπλισμένο χώρο, Αctivity Clubs στα οποία η εταιρεία καλύπτει τα έξοδα προπονήσεων

Καριέρα & Εξέλιξη

Η διαδικασία ανάπτυξης και εξέλιξης της καριέρας ενός εργαζόμενου απαιτεί χρόνο, δέσμευση, αποφασιστικότητα και αφοσίωση. Στην MSD παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε κάθε εργαζόμενος να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό σημείο της προσωπικής του ανάπτυξης. Μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα συνεχούς επιμόρφωσης και επαγγελματικής καθοδήγησης, αναπτύσσουμε τους ανθρώπους μας και τους εμπιστευόμαστε σε θέσεις αυξημένης ευθύνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, επιδοτούμε την παρακολούθηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ενισχύοντας τη συνεχή πρόσβαση στη γνώση. Επίσης, στην MSD επικροτούμε το θεσμό του Mentoring, αλλά και φιλοξενούμε συχνά επιτυχημένους ανθρώπους σε ανεξάρτητους τομείς, από το παράδειγμα των οποίων εμπνεόμαστε.

Διαφορετικότητα και Συμπερίληψη

Στην ΜSD πρεσβεύουμε ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών και συμπερίληψης, όπου οι εργαζόμενοι αισθάνονται ασφαλείς και ελεύθεροι να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν. Αναζητούμε και εκτιμούμε τη διαφορετικότητα σε κάθε έκφανση της, τη σκέψη, την εμπειρία, την εθνικότητα, την ηλικία, το φύλο, καθώς και τις διαφορετικές προσωπικότητες. 47% των εργαζομένων μας είναι γυναίκες, ενώ το πολύ ενεργό Women’s Network της εταιρίας μας υλοποιεί δράσεις με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση τους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αξιοποίηση της διαφορετικότητας οδηγεί την εταιρεία μας με επιτυχία στο μέλλον, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της. Χαιρόμαστε που αυτό το βλέπουμε να γίνεται πράξη και μέσα από την ομάδα του Next Generation Network , η οποία φέρνει νέες ιδέες που μας βοηθούν να προχωράμε μπροστά.

Eθελοντισμός

Η καινοτόμος πολιτική εθελοντισμού της MSD σε παγκόσμιο επίπεδο, MSD Gives back , παρέχει σε κάθε υπάλληλο, σε κάθε τοποθεσία δραστηριοποίησης του, την ευκαιρία να διαθέσει έως και 40 ώρες αμειβόμενου χρόνου κάθε έτος, για να βοηθήσει ένα Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής του. Στην MSD Ελλάδας ο εθελοντισμός είναι μέρος της καθημερινότητάς μας.

Οι εργαζόμενοι της MSD προσέφεραν 1.500
ώρες εθελοντικής εργασίας
το 2020-2021.

Οι σημαντικές ανακαλύψεις μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και εμείς στην MSD, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας να συμβάλλουν σε αυτό. Μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα και πολιτικές που έχουμε αναπτύξει, συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος ίσων ευκαιριών και αποδοχής. Προάγουμε την αποδοχή και αξιοποίηση της διαφορετικότητας κι αυτό αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε κάθε μέρα.

Η κουλτούρα μας βασίζεται στην αμφίδρομη επικοινωνία, τη διαφάνεια, την αναγνώριση και την επιβράβευση των ανθρώπων μας. Αναπτύσσουμε προγράμματα που βελτιώνουν το ευ ζην και φροντίζουμε διαρκώς να τα προσαρμόζουμε στις ανάγκες των εποχών που διανύουμε

Αθηνά Σταύρου
HR Lead Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας

Είμαστε περήφανοι

TheMostSustainable2022