Hero Image

Γνωρίστε τη ζωή στην MSD και ανακαλύψτε τις ευκαιρίες καριέρας στην Eλλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο

Invent. Impact. Inspire.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Αναζητήστε θέσεις εργασίας στον υπόλοιπο κόσμο και γίνετε μέλος της κοινότητας ταλέντων της MSD. Για μελλοντικά ανοίγματα θέσεων εργασίας, μπορείτε να ενημερώνεστε και από την σελίδα της MSD Greece στο LinkedIn

Αναζήτηση Θέσεων Εργασίας Παγκοσμίως

Για περισσότερο από έναν αιώνα, ανακαλύπτουμε φάρμακα και εμβόλια που αντιμετωπίζουν τις σημαντικότερες παγκόσμιες υγειονομικές προκλήσεις και έχουμε δημιουργήσει μια εταιρία που διακρίνεται για την αντοχή, αλλά και την δύναμη να αντιμετωπίζει μερικές από τις μεγαλύτερες απειλές στην ανθρώπινη υγεία.

MSD Ambassadors

Στην MSD η δύναμη μας είναι οι ανθρωποί μας! Γνώρισε τους δικούς μας ambassadors και μάθε περισσότερα για την ζωή και την καριέρα στην MSD, μία από τις κορυφαίες βιο-φαρμακευτικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο.

#AtMSDImakeadifference #AtMSDIamMe #AtMSDICan


10 Χρόνια στην Ελλάδα

180+

Εργαζόμενοι

53%

Άντρες

47%

Γυναίκες

32+

Φαρμακευτικά Προϊόντα

Γίνετε μέλος της κοινότητας ταλέντων μας σήμερα

Η Ζωή στην MSD

Στην MSD, πάντοτε ανακαλύπταμε και θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε θεραπείες έχοντας έναν και μόνο απώτερο σκοπό: να προσφέρουμε περισσότερη και καλύτερη ζωή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Το ίδιο ισχύει και για τους εργαζομένους μας. Οι άνθρωποι της MSD διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εκπλήρωση της αποστολής της και για αυτό η εταιρία φροντίζει να παρέχει ένα περιβάλλον που διακρίνεται για την πολυμορφία, την ευημερία, δίνει δυνατότητες για ανάπτυξη καριέρας και καλλιεργεί το πνεύμα του εθελοντισμού. Επίσης, δεσμευόμαστε να στηρίζουμε τους εργαζομένους μας να παραμένουν υγιείς και να αισθάνονται ασφαλείς, τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους. Πιστεύουμε ότι, μόνο όταν οι άνθρωποί μας αισθάνονται ουσιαστικά καλά, σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, μπορούν να αποδώσουν στο υψηλότερο επίπεδό τους. Ως μέρος της δέσμευσής μας να έχουμε ηγετική θέση σε ότι αφορά την υγεία και την ευεξία των εργαζομένων μας, δημιουργήσαμε το LIVE IT, ένα ολιστικό μοντέλο ευημερίας, το οποίο καλεί τους εργαζόμενους μας να αναλάβουν τον έλεγχο της υγείας τους και να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Ο πυλώνας πρόληψης (PREVENT IT)  εμπεριέχει προγράμματα όπως το ετήσιο Check-up, την Ασφάλεια Ζωής και Υγείας και προγράμματα screening (melanoma, ιατρείο διακοπής καπνίσματος)

Ο πυλώνας εξισορρόπησης (BALANCE IT)  περιλαμβάνει το Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, το Employee Assistant Program, ευέλικτες μορφές εργασίας, πρόσθετες ημέρες άδειας σε συνδυασμό με επίσημες αργίες, kids@work dayα

Ο πυλώνας διατροφής (FUEL IT)  περιλαμβάνει καθημερινό πλήρες υγιεινό πρωινό, διαιτολόγο στο γραφείο ή εξ’ αποστάσεως και παροχή υγιεινών σνακ στις συναντήσεις

Ο πυλώνας κίνησης (MOVE IT)  περιλαμβάνει δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο επιλογής των εργαζομένων, Pilates στο γραφείο σε πλήρως εξοπλισμένο χώρο, Αctivity Clubs στα οποία η εταιρεία καλύπτει τα έξοδα προπονήσεων

Καριέρα & Εξέλιξη

Η διαδικασία ανάπτυξης και εξέλιξης της καριέρας ενός εργαζόμενου απαιτεί χρόνο, δέσμευση, αποφασιστικότητα και αφοσίωση. Στην MSD παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε κάθε εργαζόμενος να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό σημείο της προσωπικής του ανάπτυξης. Μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα συνεχούς επιμόρφωσης και επαγγελματικής καθοδήγησης, αναπτύσσουμε τους ανθρώπους μας και τους εμπιστευόμαστε σε θέσεις αυξημένης ευθύνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, επιδοτούμε την παρακολούθηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ενισχύοντας τη συνεχή πρόσβαση στη γνώση. Επίσης, στην MSD επικροτούμε το θεσμό του Mentoring, αλλά και φιλοξενούμε συχνά επιτυχημένους ανθρώπους σε ανεξάρτητους τομείς, από το παράδειγμα των οποίων εμπνεόμαστε.

Διαφορετικότητα και Συμπερίληψη

Στην ΜSD πρεσβεύουμε ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών και συμπερίληψης, όπου οι εργαζόμενοι αισθάνονται ασφαλείς και ελεύθεροι να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν. Αναζητούμε και εκτιμούμε τη διαφορετικότητα σε κάθε έκφανση της, τη σκέψη, την εμπειρία, την εθνικότητα, την ηλικία, το φύλο, καθώς και τις διαφορετικές προσωπικότητες. 47% των εργαζομένων μας είναι γυναίκες, ενώ το πολύ ενεργό Women’s Network της εταιρίας μας υλοποιεί δράσεις με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση τους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αξιοποίηση της διαφορετικότητας οδηγεί την εταιρεία μας με επιτυχία στο μέλλον, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της. Χαιρόμαστε που αυτό το βλέπουμε να γίνεται πράξη και μέσα από την ομάδα του Next Generation Network , η οποία φέρνει νέες ιδέες που μας βοηθούν να προχωράμε μπροστά.

Eθελοντισμός

Η καινοτόμος πολιτική εθελοντισμού της MSD σε παγκόσμιο επίπεδο, MSD Gives back , παρέχει σε κάθε υπάλληλο, σε κάθε τοποθεσία δραστηριοποίησης του, την ευκαιρία να διαθέσει έως και 40 ώρες αμειβόμενου χρόνου κάθε έτος, για να βοηθήσει ένα Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής του. Στην MSD Ελλάδας ο εθελοντισμός είναι μέρος της καθημερινότητάς μας.

Οι εργαζόμενοι της MSD προσέφεραν 1.500
ώρες εθελοντικής εργασίας
το 2020-2021.

Οι σημαντικές ανακαλύψεις μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και εμείς στην MSD, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας να συμβάλλουν σε αυτό. Μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα και πολιτικές που έχουμε αναπτύξει, συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος ίσων ευκαιριών και αποδοχής. Προάγουμε την αποδοχή και αξιοποίηση της διαφορετικότητας κι αυτό αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε κάθε μέρα.

Η κουλτούρα μας βασίζεται στην αμφίδρομη επικοινωνία, τη διαφάνεια, την αναγνώριση και την επιβράβευση των ανθρώπων μας. Αναπτύσσουμε προγράμματα που βελτιώνουν το ευ ζην και φροντίζουμε διαρκώς να τα προσαρμόζουμε στις ανάγκες των εποχών που διανύουμε

Αθηνά Σταύρου
HR Lead Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας

Είμαστε περήφανοι

HR Awards 2022
Fortune World's most Admired Companies 2021 Award
TOP Employer Europe 2022 Award
Most Sustainable Company in Greece 2022 Award
Bravo! Sustainability Dialogue and Awards 2022