INVENT. IMPACT. INSPIRE.

Ευκαιρίες Καριέρας

Στην ΜSD αναζητούμε ταλαντούχους νέους καθώς και έμπειρους επαγγελματίες με διαφορετικές ακαδημαϊκές γνώσεις και επαγγελματικές δεξιότητες για τη στελέχωση των ανοιχτών θέσεων εργασίας. Είτε είστε νέος απόφοιτος πανεπιστημίου, ερευνητής ή έμπειρος επαγγελματίας, στην MSD επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Ανακαλύψτε τις ευκαιρίες καριέρας στην εταιρεία μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μαζί, στην ομάδα της MSD μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

Αναζήτηση Θέσεων Εργασίας

Η ζωή στην MSD

Στην MSD, πάντοτε ανακαλύπταμε και θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε θεραπείες έχοντας έναν και μόνο απώτερο σκοπό: να προσφέρουμε περισσότερη και καλύτερη ζωή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως.

Οι άνθρωποι της MSD διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εκπλήρωση της αποστολής της και για αυτό η εταιρία φροντίζει να παρέχει ένα περιβάλλον που διακρίνεται για την πολυμορφία και ένταξη, την ευημερία, δίνει δυνατότητες για ανάπτυξη καριέρας και καλλιεργεί το πνεύμα του εθελοντισμού.

Πολυμορφία και Ένταξη

Στην ΜSD έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον χωρίς διακρίσεις όπου οι υπάλληλοι αισθάνονται ασφαλείς και ελεύθεροι να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν. Αναζητούμε και εκτιμούμε τις διαφορές στους ανθρώπους – στη σκέψη, την εμπειρία, την εθνικότητα, την ηλικία, το φύλο καθώς και τις διαφορετικές προσωπικότητες. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αξιοποίηση της διαφορετικότητας οδηγεί την εταιρεία μας με επιτυχία στο μέλλον συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της. Για το λόγο αυτό έχουμε ενεργές ομάδες όπως το Next Generation Network και το Women’s Network που λειτουργούν ως φυτώριο ιδεών και προτάσεων διαμορφώνοντας τη συνολική κουλτούρα του οργανισμού.

«Οι σπουδαίες ανακαλύψεις μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και εμείς στην MSD θέλουμε να βοηθάμε τους ανθρώπους μας να συμβάλλουν σε αυτό. Εργαζόμαστε με όραμα να δημιουργήσουμε τις ομάδες του 21ου αιώνα, απόλυτα ισορροπημένες στην εκπροσώπηση των φύλλων και πλούσιες σε ποικιλία ταλέντων. Παρέχουμε ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη καριέρας σε όλο το μήκος και εύρος των 140 χωρών που έχουμε παρουσία και νοιαζόμαστε ουσιαστικά για την υγεία και το ευ ζήν των εργαζομένων μας. Μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα και πολιτικές που έχουμε αναπτύξει, συμβάλλουμε στην δημιουργία ενός θετικού και υγιεινού περιβάλλοντος για το πολυτιμότερο κεφάλαιο του Οργανισμού μας, τους εργαζομένους μας».

Αθηνά Σταύρου HR Lead Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας

Ευημερία Εργαζομένων

Σε ότι αφορά τους εργαζόμενους μας, δεσμευόμαστε να βοηθάμε να παραμένουν υγιείς και να αισθάνονται ασφαλείς τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους. Πιστεύουμε ότι μόνο όταν οι άνθρωποί μας αισθάνονται ουσιαστικά καλά, σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, μπορούν να αποδώσουν στο υψηλότερο επίπεδό τους. Ως μέρος της δέσμευσής μας να έχουμε ηγετική θέση σε ότι αφορά την υγεία και την ευεξία των εργαζομένων μας, δημιουργήσαμε το LIVE IT, ένα ολιστικό μοντέλο ευημερίας το οποίο καλεί τους εργαζόμενους μας να αναλάβουν τον έλεγχο της υγείας τους και να βελτιώσουν τη ζωή τους. Το LIVE IT έχει 4 πυλώνες: PREVENT IT, BALANCE IT, MOVE IT και FUEL IT. Kάθε πυλώνας εμπεριέχει προγράμματα που στόχο έχουν να εμπλουτίσουν και να βελτιώσουν τις ζωές των εργαζομένων μας.

Ο πυλώνας πρόληψης (PREVENT IT) εμπεριέχει προγράμματα όπως το ετήσιο Check-up, προγράμματα screening (melanoma), Safety toolbox talks.

Ο πυλώνας εξισορρόπησης (BALANCE IT) περιλαμβάνει την Ασφάλεια Ζωής και Υγείας, το Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, το Employee Assistant Program, ευέλικτες μορφές εργασίας, πρόσθετες ημέρες άδειας σε συνδυασμό με επίσημες αργίες, kids@work day.

Ο πυλώνας διατροφής (FUEL IT) περιλαμβάνει καθημερινό πλήρες υγιεινό πρωινό, διαιτολόγο στο γραφείο και παροχή υγιεινών σνακ στις συναντήσεις.

Ο πυλώνας κίνησης (MOVE IT) περιλαμβάνει δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο επιλογής των εργαζομένων, Pilates στο γραφείο σε πλήρως εξοπλισμένο χώρο, Αctivity Clubs στα οποία η εταιρεία καλύπτει τα έξοδα προπονήσεων.

Το πρόγραμμα LIVE IT διακρίθηκε για την αξία του με βραβείο Bravo sustainability award 2018 ως βέλτιστο πρόγραμμα φροντίδας εργαζομένων.

Καριέρα και Εξέλιξη

Η διαδικασία ανάπτυξης και εξέλιξης της καριέρας ενός εργαζόμενου απαιτεί χρόνο, δέσμευση, αποφασιστικότητα και αφοσίωση. Στην MSD παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε κάθε εργαζόμενος να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό σημείο προσωπικής ανάπτυξης. Μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα συνεχούς επιμόρφωσης και επαγγελματικής καθοδήγησης αναπτύσσουμε ταλέντα και τα εμπιστευόμαστε σε θέσεις αυξημένης ευθύνης σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Eθελοντισμός

Η καινοτόμος πολιτική εθελοντισμού της MSD σε παγκόσμιο επίπεδο, MSD Gives back , παρέχει σε κάθε υπάλληλο , σε κάθε τοποθεσία δραστηριοποίησης του, την ευκαιρία να διαθέσει έως και 40 ώρες αμειβόμενου χρόνου κάθε έτος για να βοηθήσει ένα Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής του. Στην MSD Ελλάδας ο εθελοντισμός αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας.

Διαβάστε περισσότερα