Hero Image

Στην MSD θέλουμε να είμαστε ένα ανοιχτό, φιλόξενο, συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον

H HR Director της MSD για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα μίλησε στη LIFO για το πώς μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία δεν αποφασίζει απλά να ακολουθήσει στρατηγικές που θα «ακουμπάνε» στη συμπερίληψη, αλλά αγωνίζεται καθημερινά ώστε να θεωρείται εργοδότης πρότυπο για όλους.

H συμμετοχή της Αθηνάς Σταύρου στο Upfront Initiative 2024, μια εκδήλωση για τη συμπερίληψη, τις ίσες ευκαιρίες, και την αντιμετώπιση των διακρίσεων στην εργασία και την κοινωνία, έγινε η αφορμή για μια συνέντευξη κατά την οποία με απτά παραδείγματα πέτυχε να αναδείξει τι είναι αυτό που κάνει την MSD όλο και πιο ξεχωριστή ως προς το DEI.

«Προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, γνωρίζουμε ότι το ταξίδι δεν είναι πάντα εύκολο αλλά όλοι μαζί με την απόλυτη στήριξη της Διευθυντικής Ομάδας εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Σημαντικό επίσης είναι ότι, το DEI καλλιεργείται πλέον από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Τα ίδια τα δίκτυα μας (Women’s Network & Next Generation Network) είναι πρεσβευτές της αλλαγής και της εξέλιξης και εκείνα ηγούνται πλήθος πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και ενημέρωσης για θέματα DEI μέσα στην εταιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Αθηνάς Σταύρου στη LIFO στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.lifo.gr/now/greece/athina-stayroy-stin-msd-einai-xekatharo-pos-theloyme-na-eimaste-ena-anoihto-filoxeno