Η ομάδα εθελοντισμού και το τμήμα Ογκολογίας της MSD οργάνωσαν εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Αλίμου.

Save Print

June 12, 2018 9:15 pm +00:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνολικά 30 εργαζόμενοι της MSD καθάρισαν την παραλία Αλίμου συμβάλλοντας σημαντικά σε ένα ωραιότερο περιβάλλον για τους δημότες.


12 Ιουνίου 2018

Το πνεύμα και οι ενέργειες εθελοντισμού κατέχουν ξεχωριστή θέση στις καρδιές των εργαζομένων της φαρμακευτικής εταιρίας MSD και υλοποιούνται στο πλαίσιο του ευρύτερου οράματος της εταιρίας για την Ελλάδα:«Engaging Society to make a difference for better life». Την Παρασκευή 8 Ιουνίου οι εθελοντές της MSD καθάρισαν την παραλία του Αλίμου σε μια προσπάθεια στήριξης της τοπικής κοινότητας αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος. Η ενέργεια ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας της ομάδας εθελοντισμού και του τμήματος Ογκολογίας της MSD.

Οι εθελοντές της MSD καθάρισαν την παραλία και μέσα σε σχεδόν τρεις ώρες παρέδωσαν στους εκπροσώπους του Δήμου τρεις μεγάλες σακούλες με απορρίμματα. Ο μεγαλύτερος όγκος απορριμμάτων ήταν αποτσίγαρα και πλαστικά καλαμάκια, γεγονός που αναδεικνύει την ανάγκη για τόνωση της περιβαλλοντικής συνείδησης του ευρύτερου κοινού. Η προσπάθεια της MSD για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο ενεργειών που υλοποιεί o δήμος Αλίμου με αποδέκτη την τοπική κοινωνία.

Στο τέλος της δράσης η Αντιδήμαρχος Αλίμου, κ. Μαίρη Ανανιάδου απένειμε σε όλους τους εθελοντές τιμητικό έπαινο και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους. Οι άνθρωποι της MSD υποσχέθηκαν να συνεχίσουν την ενεργό συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου με σκοπό να συνδράμουν και σε άλλες μελλοντικές δράσεις.

ΤΕΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την MSD

Εδώ και πάνω από έναν αιώνα, η MSD, μια βιο-φαρμακευτική εταιρεία με ηγετική θέση παγκοσμίως, ανακαλύπτει φάρμακα και εμβόλια για τις πιο σοβαρές ασθένειες σε όλο τον κόσμο, κάνοντας πράξη την αποστολή της να ερευνά για να προσφέρει περισσότερη και καλύτερη ζωή. MSD είναι η εμπορική επωνυμία της εταιρείας Merck & Co., Inc., με έδρα το Kenilworth, Ν.J., στις ΗΠΑ. Μέσω των προϊόντων μας -συνταγογραφούμενα φάρμακα, εμβόλια, βιολογικές θεραπείες και κτηνιατρικά φάρμακα- και με παρουσία σε περισσότερες από 140 χώρες προσφέρουμε καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις στους ασθενείς. Παράλληλα, δέσμευσή μας είναι η αύξηση της πρόσβασης των ασθενών στην υγειονομική περίθαλψη, μέσω πολιτικών, προγραμμάτων και συνεργασιών που υλοποιούμε.

Σήμερα, η MSD συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην έρευνα για την ανακάλυψη και εξέλιξη θεραπειών που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν «απειλητικές» ασθένειες για τη ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως, όπως ο καρκίνος, οι καρδιομεταβολικές παθήσεις, η νόσος Alzheimer, οι μολυσματικές ασθένειες συμπεριλαμβανομένων των ιών HIV και Έμπολα καθώς και πρωτο- εμφανιζόμενες ασθένειες ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.msd.gr και να ακολουθήσετε τον λογαριασμό μας στο Τwitter.