Η MSD ξανά στη λίστα των Most Admired Companies!

Save Print

February 10, 2021 8:17 pm +00:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


10 Φεβρουαρίου 2021

Και αυτή τη χρονιά, η MSD κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στη λίστα «Most Admired Companies» του Fortune σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2021, τόσο στον φαρμακευτικό κλάδο, όσο και στη γενική κατάταξη «All Star». Συγκεκριμένα, η διεθνής έρευνα του Fortune για την εταιρική φήμη ανάμεσα σε φαρμακευτικές εταιρείες, ανέδειξε την MSD στη δεύτερη θέση, ενώ στη συνολική κλίμακα «All Star», η εταιρεία βρέθηκε στη θέση #37, ανεβαίνοντας μάλιστα 12 θέσεις σε σύγκριση με την αντίστοιχη λίστα της προηγούμενης χρονιάς. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα του Fortune για το 2021 εδώ.

Κριτήρια αξιολόγησης για τη μέτρηση της εταιρικής φήμης αποτέλεσαν τόσο η εταιρική απόδοση των υποψηφίων γύρω από την ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, την καινοτομία, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, όσο και το κοινωνικό προφίλ των εταιρειών, δηλαδή η δραστηριότητά τους σε επίπεδο Κοινωνικής Ευθύνης.

Μάθετε περισσότερα για τη δραστηριότητα της MSD σε παγκόσμιο επίπεδο, στον απολογισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

ΤΕΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την MSD

Εδώ και πάνω από έναν αιώνα, η MSD, μια βιο-φαρμακευτική εταιρεία με ηγετική θέση παγκοσμίως, ανακαλύπτει φάρμακα και εμβόλια για τις πιο σοβαρές ασθένειες σε όλο τον κόσμο, κάνοντας πράξη την αποστολή της να ερευνά για να προσφέρει περισσότερη και καλύτερη ζωή. MSD είναι η εμπορική επωνυμία της εταιρείας Merck & Co., Inc., με έδρα το Kenilworth, Ν.J., στις ΗΠΑ. Μέσω των προϊόντων μας -συνταγογραφούμενα φάρμακα, εμβόλια, βιολογικές θεραπείες και κτηνιατρικά φάρμακα- και με παρουσία σε περισσότερες από 140 χώρες προσφέρουμε καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις στους ασθενείς. Παράλληλα, δέσμευσή μας είναι η αύξηση της πρόσβασης των ασθενών στην υγειονομική περίθαλψη, μέσω πολιτικών, προγραμμάτων και συνεργασιών που υλοποιούμε.

Σήμερα, η MSD συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην έρευνα για την ανακάλυψη και εξέλιξη θεραπειών που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν «απειλητικές» ασθένειες για τη ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως, όπως ο καρκίνος, οι καρδιομεταβολικές παθήσεις, η νόσος Alzheimer, οι μολυσματικές ασθένειες συμπεριλαμβανομένων των ιών HIV και Έμπολα καθώς και πρωτο- εμφανιζόμενες ασθένειες ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.msd.gr και να ακολουθήσετε τον λογαριασμό μας στο Τwitter , στο linkedin , στο youtube , και σε facebook & Instagram για ότι αφορά τον τομέα των εμβολίων.