H ΜSD επικεντρώνεται στην προστασία της δημόσιας υγείας και στην ασφάλεια των εργαζομένων της. Ενημέρωση στο πλαίσιο της έξαρσης του COVID – 19.

Save Print

March 20, 2020 6:41 pm +00:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


20 Μαρτίου 2020

H MSD παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξη της έξαρσης του Covid- 19 και επικεντρώνεται στην προστασία της δημόσιας υγείας και της ζωής του πληθυσμού και των ασθενών, όπως επίσης στην ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών τους. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλίζουμε τη σταθερή διάθεση των φαρμάκων και των εμβολίων μας στην ελληνική αγορά. Oι σκέψεις μας βρίσκονται στους ανθρώπους που έχουν πληγεί αλλά και στους επαγγελματίες υγείας κάθε χώρας, που αυτές τις ημέρες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών.

Με στόχο την προστασία των ασθενών αλλά και των εργαζομένων μας η MSD έχει προβεί στις παρακάτω απαραίτητες ενέργειες:

  • Οι ιατρικοί μας επισκέπτες δεν πραγματοποιούν επισκέψεις από τις 13 Μαρτίου και μέχρι νεοτέρας με στόχο την αποφυγή μετάδοσης του ιού και σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης. Η προστασία της υγείας των ασθενών και των εργαζομένων μας ήταν και θα είναι απόλυτη προτεραιότητα για την MSD.
  • Οι εργαζόμενοί μας δουλεύουν κανονικά από το σπίτι και έχουν στην διάθεση τους τον τεχνολογικό εξοπλισμό, και ιδίως πλήρη και ασφαλή πρόσβαση στα πληροφοριακά συστήματα της εταιρίας, και είναι προσβάσιμοι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου.
  • Το τηλεφωνικό κέντρο παραγγελιών λειτουργεί κανονικά χωρίς καμία αλλαγή και η ιστοσελίδα μας msdpharmacy.gr ανανεώνεται καθημερινά.

Η MSD θα ενημερώνει για κάθε νεότερη εξέλιξη.

ΤΕΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την MSD

Εδώ και πάνω από έναν αιώνα, η MSD, μια βιο-φαρμακευτική εταιρεία με ηγετική θέση παγκοσμίως, ανακαλύπτει φάρμακα και εμβόλια για τις πιο σοβαρές ασθένειες σε όλο τον κόσμο, κάνοντας πράξη την αποστολή της να ερευνά για να προσφέρει περισσότερη και καλύτερη ζωή. MSD είναι η εμπορική επωνυμία της εταιρείας Merck & Co., Inc., με έδρα το Kenilworth, Ν.J., στις ΗΠΑ. Μέσω των προϊόντων μας -συνταγογραφούμενα φάρμακα, εμβόλια, βιολογικές θεραπείες και κτηνιατρικά φάρμακα- και με παρουσία σε περισσότερες από 140 χώρες προσφέρουμε καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις στους ασθενείς. Παράλληλα, δέσμευσή μας είναι η αύξηση της πρόσβασης των ασθενών στην υγειονομική περίθαλψη, μέσω πολιτικών, προγραμμάτων και συνεργασιών που υλοποιούμε.

Σήμερα, η MSD συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην έρευνα για την ανακάλυψη και εξέλιξη θεραπειών που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν «απειλητικές» ασθένειες για τη ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως, όπως ο καρκίνος, οι καρδιομεταβολικές παθήσεις, η νόσος Alzheimer, οι μολυσματικές ασθένειες συμπεριλαμβανομένων των ιών HIV και Έμπολα καθώς και πρωτο- εμφανιζόμενες ασθένειες ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.msd.gr και να ακολουθήσετε τον λογαριασμό μας στο Τwitter , στο linkedin , στο youtube , και σε facebook & Instagram για ότι αφορά τον τομέα των εμβολίων.