Hero Image

MSD Ambassadors

#AtMSDImakeadifference #AtMSDIamMe #AtMSDICan

Γνώρισε τους δικούς μας MSD ambassadors και διάβασε παρακάτω τι έχουν μοιραστούν για την καριέρα τους στην εταιρία. Μας μοιράζονται τις απόψεις τους για θέματα όπως διαφορετικότητα & συμπερίληψη, ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, σκοπός και εξέλιξη, καινοτομία, ψηφιακός μετασχηματισμός και πολλά ακόμη!

Μάθε περισσότερα παρακάτω.

Mairi Lamprousi

Μέσα από το ρόλο μου στην MSD μπορώ να προσφέρω ελπίδα και ζωή στους Έλληνες ασθενείς χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες υγείας. Ξεπερνώντας διαρκώς τον εαυτό μου και υπηρετώντας την ομάδα, βρίσκω τη δύναμη που με κινητοποιεί καθημερινά!

Μαίρη Λαμπρούση
BU Director Oncology

Panos Bassios

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της MSD καθώς και η ολιστική αξιοποίηση των δεδομένων, μας οδηγούν σταθερά στο να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό όφελος τόσο στους επαγγελματίες υγείας όσο και στους ασθενείς.

Πάνος Μπάσιος
Digital, Data & Analytics Director

Stella Tripolitaki

Εκτιμώ πολύ το ομαδικό πνεύμα, την ειλικρίνεια, την αποτελεσματική και ευχάριστη συνεργασία με τους συναδέλφους μου. Θεωρώ πως, αυτός είναι ο δρόμος για τη δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Στέλλα Τριπολιτάκη
Associate Brand & Customer Manager

Xaris Mylwnas

Οι καινοτομίες αλλάζουν την παραδοσιακή προσφερόμενη υγειονομική περίθαλψη: βελτιώνονται οι υπηρεσίες υγείας, ανακαλύπτονται νέοι τρόποι θεραπείας ασθενειών και βελτιστοποιούνται οι διαγνώσεις.

Χάρης Μυλωνάς
Strategic Pricing and Market Access Analytics Manager

Loukas Synodinos

Ο δρόμος της κλινικής έρευνας είναι μακρύς και δύσκολος. Το κίνητρο της ανεύρεσης νέων θεραπειών και της βελτίωσης της ανθρώπινης ζωής, παραμένει ύψιστη προτεραιότητα για όλους εμάς στην MSD.

Λουκάς Συνοδινός
Country Lead CRM

Vivi Raniou

Είναι μοναδική εμπειρία για έναν νέο άνθρωπο να ξεκινάει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην MSD, στο digital τμήμα της Ογκολογίας όπου παρουσιάζονται διαρκώς νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.

Βιβή Ράνιου
Digital Customer Engagement Partner

Giorgos Trimis

Σκοπός μου, μέσω της δουλειάς μου, είναι να υπηρετώ το αγαθό της προστασίας της δημόσιας υγείας και να στοχεύω στην αυξημένη πρόσβαση όλων στην πρόληψη και τη θεραπεία νοσημάτων μέσω εμβολιασμών και καινοτόμων θεραπειών.

Γιώργος Τρίμης
Medical Lead Vaccines Infectious Diseases

Στην digital ομάδα της MSD, έχουμε την ευκαιρία να πειραματιζόμαστε σε ένα Agile περιβάλλον και να λύνουμε πολύπλοκα προβλήματα με επίκεντρο τον ιατρό και τον ασθενή.

Παύλος Λαδάς
Digital Campaign Manager

Evi Dalakaki

Η στήριξη τεκμηριωμένων πολιτικών υγείας πάνω σε δεδομένα και η λειτουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος αξιολόγησης των νέων τεχνολογιών υγείας διασφαλίζουν την πρόσβαση των ασθενών σε επαναστατικές θεραπείες και εμβόλια.

Εύη Δαλακάκη
Associate Director Health Policys

Xaris Athanasopoulos

Για εμένα είναι πολύ σημαντικό το ομαδικό πνεύμα, η αποδοχή της διαφορετικότητας και η θέληση για δημιουργία προς όφελος των ασθενών.

Χάρης Αθανασόπουλος
Medical Advisor

Elli Mixailidou

Σήμερα οι καινοτόμες θεραπείες μας δίνουν την ελπίδα ότι ο καρκίνος μπορεί να μετατραπεί σε μια χρόνια νόσο και αυτή την καινοτομία έχουμε στην MSD ως γνώμονα προς όφελος των ασθενών.

Έλλη Μιχαηλίδου
Companion Diagnostics Lead

Zoi Varsami

Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα, ενώ “μαζί” τόσα πολλά. Οι άνθρωποι ενωμένοι, εξελίσσονται και προχωρούν περισσότερο και πιο γρήγορα, απ’ ότι ο καθένας ξεχωριστά.

Ζωή Βαρσαμή
Clinical Operations Manager

Athina Stayrou

Όλοι μας φέρνουμε κάτι διαφορετικό σε αυτόν τον κόσμο και αυτό είναι που μας κάνει ξεχωριστούς. Αν καταλάβουμε ότι όλοι είμαστε σημαντικοί και έχουμε τα ίδια δικαιώματα, κάναμε το πρώτο βήμα. Το αμέσως επόμενο είναι να κάνουμε ερωτήσεις και να σβήσουμε τις προκαταλήψεις ακούγοντας.

Αθηνά Σταύρου
HR Lead Greece, Cyprus & Malta

Dimitris Lwlos

Η πολυμορφία και η ένταξη δεν είναι ένα «έργο» που μπορεί να ανατεθεί σε τρίτους. Πρέπει να ξεκινάει από μέσα σου! Είναι ένα κομμάτι της κουλτούρας σου…και αυτό η MSD το γνωρίζει καλά!

Δημήτρης Λώλος
Franchise Lead Immunology

Erh Papaxristou

Ως μητέρα παιδιού με αυτισμό, η διαφορετικότητα στη ζωή μου ήρθε νωρίς. Αγκάλιασε και ένταξε τη διαφορετικότητα στη ζωή σου! Ενημερώσου, κατανόησε, αποδέξου, αγάπησε. Διασφάλισε ότι όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι!

Έρη Παπαχρήστου
Administrative Support, Business Operations

Antonis Karokis

Φροντίζω πάντα στο χτίσιμο των ομάδων να επιλέγω ανθρώπους με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ακούω προσεκτικά όλες τις απόψεις και μαθαίνω στην ομάδα μου να ακούν χωρίς προκαταλήψεις. Η εμπειρία με δίδαξε ότι αν θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, χρειάζεται να ενθαρρύνουμε και να αξιοποιούμε καθημερινά την μοναδικότητα που φέρνει ο κάθε άνθρωπος στο περιβάλλον εργασίας.

Αντώνης Καρόκης
Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων

Karousatos

Όταν βάζω προτεραιότητες και αποφασίζω πώς θα κατανείμω τον χρόνο μου, φροντίζω πάντα να υπάρχει θέση για όσους και ό,τι αγαπώ, κάτι που μου δίνει τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα για να ανταποκρίνομαι στις καθημερινές απαιτήσεις.

Κωνσταντίνος Καρουσάτος
Business Analytics & SFE Manager

Nikos Markoulatos

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στο φαρμακευτικό κλάδο είναι ζωτικής σημασίας για την βελτίωση της φροντίδας των ασθενών, την μεγαλύτερη διαφάνεια και την βελτιωμένη παραγωγή και ανάπτυξη φαρμάκων. Ο COVID-19 επιτάχυνε τον ψηφιακό μετασχηματισμό κατά 5 έτη καθώς υιοθετήθηκαν ψηφιακές τεχνολογίες για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έθεσε η πανδημία.

Νίκος Μαρκουλάτος
Business Unit Director

Kottarinou

Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής είναι μια καθημερινή πρόκληση. Εργάζομαι σε ένα υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον, που με ενθαρρύνει να επαναπροσδιορίζω τις προτεραιότητές μου ώστε να κυλίσει καλύτερα η καθημερινότητά μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Σταυρούλα Κοτταρίνου
Business Operations Lead

Fragkakis

Βασική αρχή αλλά και καθήκον όλων μας είναι η δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου κάθε άνθρωπος αισθάνεται ελεύθερος να εκφραστεί, αντιλαμβάνεται πως η γνώμη του είναι σημαντική και ενθαρρύνεται να συμμετέχει ισότιμα στον διάλογο.

Παύλος Φραγκάκης
Franchise Lead

Sevi Sfakianaki

Προσπαθώ πρωτίστως να διατηρώ τη δική μου εσωτερική ισορροπία φροντίζοντας για το σώμα με άσκηση, την ψυχή με σχέσεις αγάπης και το πνεύμα με νέα γνώση. Την ισορροπία μας χρειάζεται να την φροντίζουμε καθημερινά, να εστιάζουμε στα θετικά και να κάνουμε συχνά διαλλείματα αναζωογόνησης.

Σέβη Σφακιανάκη
Communications & CSR Manager

Iatrou

Η MSD είναι ένας Οργανισμός, όπου μια από τις βασικές του προτεραιότητες είναι ο κάθε εργαζόμενος να νιώθει ο εαυτός του μέσα σε αυτήν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, καθώς μας κάνει να νιώθουμε άνετα, να απελευθερώνεται η δημιουργικότητά μας, να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι επαγγελματίες.

Ευάγγελος Ιατρού
Product Specialist

Elena Karle

Η MSD συμβάλλει στην ανάπτυξη της καριέρας μου με συνεχείς εκπαιδεύσεις και με την ανάθεση συγκεκριμένων Project που προβλέπονται στο αναπτυξιακό μου πλάνο.

Έλενα Κάρλε
Associate BCM

Leyteris Kontomarkos

Στην MSD πέρα από τις καινοτόμες πλατφόρμες που με βοηθούν να αποκτήσω νέες δεξιότητες γύρω από το digital, υπάρχουν άνθρωποι που μοιράζονται ανοιχτά και απλόχερα μαζί μου εμπειρία και γνώση, η οποία συμβάλλει καταλυτικά στην επαγγελματική μου εξέλιξη.

Λευτέρης Κοντομάρκος
Sr. Spclst, Business/Tech. Analysis

Maria Poulakou

Η καινοτομία στα προϊόντα και στην τεχνολογία αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της MSD. Οι ίδιοι οι ασθενείς, μας εμπνέουν για καινοτόμες ιδέες και μας καθοδηγούν με γνώμονα τις ανάγκες τους.

Μαρία Πουλάκου
Associate Director, Regulatory Affairs/MRL

Petrikkou

Ως εργαζόμενη στην MSD, αλλά και ως ασθενής που μάχεται ενάντια στον καρκίνο, πιστεύω ότι η καινοτομία της MSD στην ανάπτυξη ανοσοθεραπειών για πολλές μορφές καρκίνου, δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο σε πολλούς ασθενείς που παλεύουν με έναν ύπουλο εχθρό.

Εύα Πετρίκκου
Associate Director General Medicine Lead, Medical Affairs

Grafakos

Η προσωπική εξέλιξη δεν σχετίζεται απλώς με την επαγγελματική ευθύνη που συνεπάγεται η μετακίνηση από μία θέση σε κάποια άλλη. Προσωπική εξέλιξη σημαίνει να εργάζεσαι σε ένα περιβάλλον όπου μπορείς να αναπτύξεις ελεύθερα τις δεξιότητες σου, όπου νιώθεις πίστη στους ανθρώπους, την ομάδα, αλλά και τον κοινό σκοπό. Και αυτό η MSD μου το προσέφερε απλόχερα.

Βαγγέλης Γραφάκος
BU Director, Hospital & Specialty Care

Tzwrtzis

Η MSD υιοθέτησε πρόσφατα το Agile ως ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και λειτουργίας, ο οποίος της επιτρέπει να προσφέρει αποδοτικές & καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, θέτοντας πάντα τον επαγγελματία υγείας και τον ασθενή στο επίκεντρο.

Σπύρος Τζώρτζης
Scrum Master

Triki

Η προσωπική προσπάθεια αποτελεί την αρχή για μια επιτυχημένη καριέρα, δεν επαρκεί όμως εάν δεν συνδυάζεται με έναν οργανισμό που παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης σεβόμενος την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Ελένη Τρίκη
Οικονομική Διευθύντρια

Komlilis

Είμαι μέλος της MSD εδώ και 9 χρόνια και αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η συνεχής διατμηματική συνεργασία αποτελεί βασικό εργαλείο ανάπτυξης. Αξιοποιώντας την εμπειρία των παλαιότερων συναδέλφων σε συνδυασμό με την επένδυση στις ιδέες των νέων ανθρώπων, μπορούμε να πετύχουμε αποτελεσματικά τους στόχους της επαγγελματικής μας εξέλιξης.

Κώστας Κομλιλής
Brand & Customer Manager

Samios

Συνεργασία με εξειδικευμένους συναδέλφους, συμμετοχή σε πολύμορφες ομάδες εργασίας, ανάληψη πρωτοβουλιών, καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων και ευκαιρίες εξέλιξης είναι μερικά από τα ορόσημα που συναντά κανείς, αναπτύσσοντας την καριέρα του στην MSD.

Γιάννης Σάμιος
Franchise Lead Melanoma / Women Cancer