Τα βραβεία μας

To έργο μας σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αλλά και η καινοτομία των θεραπειών μας, έχουν αναγνωριστεί επανειλημμένα από σημαντικούς θεσμούς επιβράβευσης στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό μας τιμά, αποδεικνύει ότι κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων και αυτό θα συνεχίσουμε να το τηρούμε για μια ζωή.
2019
2019

ΗR Award & AΡΙΣΤΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ 2019 Για το πρόγραμμα LIVE IT που αφορά το ευ ζην των εργαζομένων της

Social Media Award για την καλύτερη χρήση του Linkedin

Bravo Sustainability για το
πρόγραμμα MSD for Mothers –
Μητέρα και Παιδί

Βράβευση ανοσο – ογκολογικής θεραπείας της MSD ως καλύτερου βιοτεχνολογικού προϊόντος της πενταετίας 2013 - 2018.

Salus index για την συνολική
εταιρική ευθύνη της MSD
Ελλάδος

Βράβευση ογκολογικής θεραπείας για γυναικολογικό καρκίνο των εταιριών AstraZeneca & MSD ως καλύτερου φαρμακευτικού προϊόντος 2019.

2018
2018

Βραβείο Bravo Sustainability Award 2018 για το πρόγραμμα LIVE IT που αφορά το ευ ζην των εργαζομένων της MSD.

2017
2017

Το Ινστιτούτο Κοινωνικής Ευθύνης (CRI), βραβεύει τις εταιρίες με τις υψηλότερες επιδόσεις στους τέσσερις βασικούς πυλώνες: Χώρος Εργασίας, Περιβάλλον, Κοινωνία και Αγορά. Στην MSD Ελλάδας απονεμήθηκε το βραβείο “Silver”, ξεχωριστό βραβείο Silver για τη μεγαλύτερη πρόοδο στην κατηγορία των Ασημένιων Βραβείων ενώ έλαβε και Ειδικό Έπαινο για το εργασιακό της περιβάλλον.

Βράβευση ανοσο - ογκολογικής θεραπείας της MSD ως καλύτερου βιοτεχνολογικού προϊόντος 2017.

H MSD συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο βιώσιμων εταιριών στην Ελλάδα για το 2017.

Από το 2015 και για 3 συνεχόμενες χρονιές, έχουμε διακριθεί με τον τίτλο “Best Workplace” από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work.

2016
2016

Ασημένιο Βραβείο (Silver)
Έπαινος για το εργασιακό περιβάλλον.

2015
2015

Ο θεσμός των Responsible Business Awards απαντά στην ανάγκη της ελληνικής επιχειρηματικότητας να αναδείξει πρότυπα μοντέλα συνεργασίας, που μεταμορφώνουν το πρόσωπο της σύγχρονης βιώσιμης επιχειρηματικότητας, με στόχο το κοινό καλό. H MSD έλαβε βραβεία για καμπάνιες ενημέρωσης κοινού σε ρευματικά νοσήματα αλλά και για το εργασιακό της περιβάλλον.