Περιήγηση επάνω
Είσοδος

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ

The module 1.4.1
Προσφέρουμε σημαντικά φάρμακα και εμβόλια σε όλο τον κόσμο μέσω της καινοτόμου επιστήμης. Αυτή είναι η καρδιά του έργου της MSD.
The module 1.5.1

The module 1.5.2
Discovery and Development

Καινούρια φάρμακα. Εμβόλια που συμβάλλουν στην πρόληψη των ασθενειών. Το έργο που επιτελούμε καθημερινά στα εργαστήριά μας, έχει βοηθήσει να σωθούν και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής αμέτρητων ανθρώπων. Χάρη στους παγκοσμίου επιπέδου ερευνητές μας, τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και την αδιάκοπη έμφαση που δίνουμε στην επιστημονική αριστεία, η MSD είναι και παραμένει πρωτοπόρος όσον αφορά στην ανακάλυψη και την ανάπτυξη νέων μεθόδων για τη θεραπεία και πρόληψη των ασθενειών.

Η επιστημονική ανακάλυψη και η ανάπτυξη αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της επιχείρησής μας. Σήμερα, έχουμε διεξάγει έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών κατηγοριών - όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τις μολυσματικές ασθένειες, τα εμβόλια, τον καρκίνο, τη νευρολογία και την υγεία των γυναικών. Για να βοηθήσουμε την επίτευξη του στόχου μας, για την σωτηρία και βελτίωση της ανθρώπινης ζωής σε όλο τον κόσμο, επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας σε νέους τομείς, όπως οι βιολογικοί παράγοντες.

The module 1.5.3
The module 1.5.1

The module 1.5.1

The module 1.4.3
The module 1.4.3 with Left image
The module 1.4.4

Το γνωρίζατε;

Η διαδικασία της ανακάλυψης νέων φαρμάκων και η ανάπτυξη αυτών είναι συνεχής και γεμάτη προκλήσεις. Ξεκινά πρώτα από την εξερεύνηση των αιτιών που γεννούν τη νόσο ή πάθηση. Εάν ένα μόριο αποδειχθεί αξιοποιήσιμο, ακολουθεί μια χρόνια διαδικασία δοκιμών και είναι απαραίτητο να λάβει όλες τις απαραίτητες ρυθμιστικές εγκρίσεις, πριν βγει στην αγορά. Ένα πολύ μικρό ποσοστό των ουσιών που υπόκεινται σε μια πρώτη αξιολόγηση καταφέρνει τελικά να μετουσιωθεί σε φάρμακο, έπειτα από μία απαιτητική διαδικασία έρευνας, ανάπτυξης και ελέγχου.

The module 1.4.7/1.4.8
 
The module 1.6.*

The module 1.6.*

The module 1.6.*