ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ

The module 1.5.3

Η συνεργασία με την MSD

H αποστολή της MSD είναι να μετατρέψει τα καινοτόμα αποτελέσματα της επιστήμης, σε πρωτοπόρες θεραπείες. Η συνεχής διεύρυνση της πρόσβασης στα προϊόντα μας, έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Στην MSD πιστεύουμε ότι για να πετύχουμε όλους τους παραπάνω στόχους χρειάζεται να έχουμε στρατηγικές συνεργασίες. Η εξειδίκευση στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και η παγκόσμια εμπορικά ισχυρή παρουσία της εταιρίας μας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ευέλικτες και πρωτοποριακές ευκαιρίες συνεργασίας.

Στον τομέα των συνεργασιών η MSD έχει μακρά παράδοση και μάλιστα με σημαντική επιτυχία, καθώς αποτελεί πεποίθηση μας ότι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα είναι αποτελέσματα ομαδικής εργασίας.

Για αυτό το λόγο αναζητάμε νέες συνεργασίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε τη διάθεση των προϊόντων μας σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Στην Ελλάδα η MSD συνεργάζεται με την ΒΙΑΝΕΞ ήδη από το 1983 βελτιώνοντας την πρόσβαση των Ελλήνων ασθενών σε καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες. Η MSD και η ΒΙΑΝΕΞ προωθούν σήμερα από κοινού θεραπευτικά προϊόντα στις κατηγορίες της αθηροσκλήρωσης, διαβήτη και αναπνευστικό.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και ενημέρωση στον τομέα των συνεργασιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο : contact@msd.gr

The module 1.5.1