Η MSD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

H MSD στην Ελλάδα

Η MSD (MSD Sharp & Dohme) αποτελεί θυγατρική εταιρεία του πολυεθνικού Ομίλου Merck & Co, Inc, Kenilworth, NJ, USA με έδρα το Kenilworth του New Jersey και παρουσία σε 140 χώρες.

H επίσημη λειτουργία της MSD στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010 μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών συγχώνευσης με την Schering Plough. Η Schering Plough διατηρούσε μια μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα από το 1974. Τον Νοέμβριο του 2009 η MSD συγχωνεύεται με την Schering Plough παγκοσμίως για να δημιουργήσουν μια νέα εταιρία η οποία εργάζεται εντατικά για να είναι ο κόσμος καλά.

H MSD στην Κύπρο

Η MSD δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο το 2005 και σήμερα λειτουργεί μέσω της θυγατρικής της εταιρείας, Μerck Sharp & Dohme Cyprus Ltd. Η MSD στην Κύπρο ολοκλήρωσε την ενοποίηση με την Εταιρεία Schering-Plough Corporation τον Ιανουάριο του 2011.

Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στην Λευκωσία και απασχολεί συνολικά 37 υπαλλήλους. H MSD στην Κύπρο έχει ξεκινήσει να επενδύει στις ερευνητικές προσπάθειες που γίνονται στην επικράτεια. Παράλληλα με τις προσπάθειες της εταιρείας παγκοσμίως, η ΜSD στην Κύπρο αναζητά τις κατάλληλες συνεργασίες κοινωνικής προσφοράς.


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ MSD

Προβολή 

Φεβρουάριος 2017

Απρίλιος 2015

Μάρτιος 2015

Σεπτέμβριος 2014

Μάιος 2014

Η MSD ανακοίνωσε την πώληση του Τμήματος Οφθαλμιατρικών Προϊόντων στην Santen, για τις αγορές της Ιαπωνίας, επιλεγμένων περιοχών της Ευρώπης και της περιοχής Ασίας – Ειρηνικού

Haseeb Ahmad: Η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να καταστήσει βιώσιμα τα εθνικά συστήματα υγείας

Μάρτιος 2014

Φεβρουάριος 2014

Ιανουάριος 2014

"CARDIOMETABOLIC SUMMIT": επιστημονική εκδήλωση για τα καρδιομεταβολικά νοσήματα με την υποστήριξη των MSD και ΒΙΑΝΕΞ


MSD MANUALS

Το 1899 η MSD κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το MSD Manual, ένα μικρό και εύχρηστο βιβλίο, με στόχο να δημιουργήσει έναν έγκυρο ιατρικό οδηγό για όλους τους επαγγελματίες υγείας. Με την πάροδο των χρόνων το MSD Manual δομήθηκε σε μορφή εγκυκλοπαιδικού βιβλίου παρέχοντας πληροφορίες για τις ασθένειες, θέματα διάγνωσης και αντιμετώπισης για το σύνολο των θεραπευτικών κατηγοριών. Έπειτα μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και κυκλοφόρησε σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο με αποκορύφωμα τη δεκαετία του 1980 οπότε και αποτέλεσε το πρώτο σε πωλήσεις ιατρικό βιβλίο παγκοσμίως.

Το 1990 κυκλοφόρησε η έκδοση The MSD Manual of Geriatrics και το 1997 η έκδοση The MSD Manual – Home Edition με στόχο να καλύψει την ανάγκη ιατρικής πληροφόρησης μιας ολόκληρης οικογένειας.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει πάνω από 100 χρόνια και έχουν κυκλοφορήσει και άλλες εκδόσεις του MSD Manual. Το γεγονός αυτό δείχνει τη δέσμευση της MSD στην παροχή τόσο θεραπευτικών προϊόντων όσο και υψηλού επίπεδου υπηρεσιών μέσω της έγκυρης ιατρικής ενημέρωσης σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και κοινά ανά τον κόσμο. 

ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ MSD

Στην MSD σας περιμένει μια σπουδαία καριέρα

Το πιο σημαντικό κεφάλαιο της MSD είναι οι άνθρωποί της. Για το λόγο αυτό επενδύουμε στο ταλέντο και στις ικανότητες των εργαζομένων μας.

Πρωτοπορούμε. Καινοτομούμε. Δημιουργούμε. Αυτό είναι το όραμά μας για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά. Είμαστε μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της υγείας, με σημαντικό έργο που συμβάλλει στην ευημερία της ζωής των ασθενών που μας εμπιστεύονται.
Προβολή