Περιήγηση επάνω
Είσοδος

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ.
ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

The module 1.4.1
Στην MSD σας περιμένει μια σπουδαία καριέρα
The module 1.5.1

Το πιο σημαντικό κεφάλαιο της MSD είναι οι άνθρωποί της. Για το λόγο αυτό επενδύουμε στο ταλέντο και στις ικανότητες των εργαζομένων μας.

Πρωτοπορούμε. Καινοτομούμε. Δημιουργούμε. Αυτό είναι το όραμά μας για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά. Είμαστε μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της υγείας, με σημαντικό έργο που συμβάλλει στην ευημερία της ζωής των ασθενών που μας εμπιστεύονται.

Επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε πάντα με τα πιο ικανά και τα πιο ταλαντούχα στελέχη. Στόχος μας είναι ο κάθε εργαζόμενος να προσφέρει σημαντικά, βάσει των προσωπικών του ικανοτήτων, στην επίτευξη των στόχων που θέτει η εταιρεία. Στην MSD απασχολούνται άνθρωποι που έχουν ενστερνιστεί την κουλτούρα και τη φιλοσοφία της εταιρείας κι εργάζονται με κριτήρια την ευημερία, την καινοτομία, τον σεβασμό για τον άνθρωπο και τη φροντίδα – πρόκειται για τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της MSD και καθορίζουν την πορεία της.

Η εταιρεία μας προσφέρει στους εργαζομένους της συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση, προκειμένου να αναπτύσσουν τις ατομικές τους ικανότητες και να εξελίσσονται εντός του εργασιακού περιβάλλοντος. Παράλληλα, παρέχουμε ένα ευέλικτο κι ανταγωνιστικό πακέτο παροχών, ως επιβράβευση της ικανής απόδοσης και της συνέπειας των στελεχών μας.

Η ασφάλεια στον εργασιακό χώρο αποτελεί μία από τις βασικές μέριμνες της MSD και για το λόγο αυτό έχουμε διαμορφώσει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, το οποίο ευνοεί τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση των εργαζομένων μας.

Πιστεύουμε στην ομαδικότητα και στη συνολική προσπάθεια, ώστε να επιτυγχάνονται οι στόχοι μας και να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε το σημαντικό μας έργο, προς την οικοδόμηση μιας υγιούς κοινωνίας.

Προσκαλούμε, λοιπόν, κάθε υποψήφιο που επιθυμεί να μετουσιώσει το όραμά του σε πραγματικότητα, να έρθει σε επαφή μαζί μας. Πάνω απ’ όλα, η MSD αναζητά ταλαντούχα στελέχη, τα οποία θα προσφέρουν σημαντικά στην προαγωγή της δημόσιας υγείας και στη βελτίωση της καθημερινής ποιότητας ζωής του ανθρώπου.

Κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση και υποβολή αίτησης για ανοιχτές θέσεις

The module 1.5.2
The module 1.5.3
The module 1.5.1

The module 1.5.1

The module 1.4.3
The module 1.4.3 with Left image
The module 1.4.4
The module 1.4.7/1.4.8
 
The module 1.6.*

The module 1.6.*

The module 1.6.*