Περιήγηση επάνω
Είσοδος

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

The module 1.4.1
The module 1.5.1

The module 1.4.3
buisness

Αποστολή μας είναι να διαφυλάσσουμε και να βελτιώνουμε την ανθρώπινη ζωή. Επίσης εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε την υγεία των ζώων. Όλες μας οι ενέργειες πρέπει να αξιολογούνται με βάση την επιτυχία ως προς την επίτευξη αυτών των στόχων. Περισσότερο από όλα εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων και στην ικανοποίηση τους μέσα από την κατάλληλη χρήση των προιόντων και υπηρεσιών μας.

The module 1.4.3 with Left Image
buisness

Έχουμε δεσμευτεί να λειτουργούμε τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα δεοντολογίας και ακεραιότητας. Είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στους ασθενείς, τους εργαζόμενους της MSD και τις οικογένειες τους, τις κοινωνίες όπου κατοικούμε και εκείνες που εξυπηρετούμε παγκοσμίως. Υπηρετούμε υψηλά πρότυπα επαγγελματισμού και δεοντολογίας και με αυτά οδηγό, εκπληρώνουμε τους στόχους μας. Η αλληλεπίδραση μας με άλλους τομείς της κοινωνίας πρέπει να χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και να αντικατοπτρίζει τις αξίες που πρεσβεύουμε.

The module 1.4.3
dedication

Το έργο μας θέλουμε να χαρακτηρίζεται από επιστημονική αριστεία. Η έρευνα μας έχει στόχο τη βελτίωση της υγείας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων αλλά και των ζώων. Προσπαθούμε να προσδιορίσουμε τις πιο κρίσιμες ανάγκες των καταναλωτών και των πελατών μας και επενδύουμε τους πόρους μας στην κάλυψη αυτών των αναγκών.

The module 1.4.3 with Left Image
careers

Φιλοδοξούμε να βελτιώσουμε την υγεία και την ευεξία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο επεκτείνοντας την πρόσβαση τους σε φάρμακα και εμβόλια. Η δημιουργία νέων θεραπειών αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα στη μάχη για την αντιμετώπιση μιας ασθένειας και στην προσπάθεια μας για ένα κόσμο με καλύτερη ποιότητα ζωής. Επιτυχία για εμάς σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χρειάζεται τα φάρμακα μας να μπορεί να τα αποκτήσει. Ανά τον κόσμο έχουμε αναπτύξει σειρές προγραμμάτων προκειμένου να βελτιώσουμε την πρόσβαση των ασθενών στα προϊόντα μας έτσι ώστε όλοι να μπορούν να επωφεληθούν όπου και αν βρίσκονται.

The module 1.4.3
leadership

Η ικανότητα μας να υπερέχουμε, εξαρτάται από τους εργαζομένους μας και την δική τους ακεραιότητα, γνώση, φαντασία, ικανότητα αλλά και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας. Για το σκοπό αυτό προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον αμοιβαίου σεβασμού, ενθάρρυνσης και ομαδικής εργασίας. Προσπαθούμε επίσης να επιβραβεύουμε τη δέσμευση και την απόδοση του προσωπικού μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τις δικές τους αλλά και των οικογενειών τους.

The module 1.4.3 with left image
The module 1.4.3
The module 1.4.7/1.4.8
The module 1.6.*

The module 1.6.*

The module 1.6.*