Περιήγηση επάνω
Είσοδος

ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ

About us
The module 1.4.1
Από την ανάπτυξη νέων θεραπειών για την αντιμετώπιση και την πρόληψη μίας νόσου μέχρι την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που τη χρειάζονται, έχουμε δεσμευτεί για την βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
The module 1.5.1

The module 1.5.2
buisness

Μας εμπνέει το γεγονός ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μέσω των καινοτόμων φαρμάκων, εμβολίων και κτηνιατρικών προϊόντων που ανακαλύπτουμε και παρασκευάζουμε.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων της καρδιολογίας, αναπνευστικού, γυναικολογίας και των λοιμωδών ασθενειών. Επικεντρώνουμε την έρευνά μας σε ασθένειες που προσβάλλουν εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, όπως η νόσος Αλτσχάιμερ, ο διαβήτης και ο καρκίνος, ενώ αναπτύσσουμε τις δυνάμεις μας σε νέους τομείς όπως οι βιολογικοί παράγοντες.

Εργαζόμαστε για να αναπτύξουμε καινοτόμες θεραπείες και παράλληλα καταβάλλουμε σκληρές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι είναι προσιτές.Παράλληλα προσφέρουμε προγράμματα υποστήριξης της πρόσβασης στα φάρμακά μας ώστε να διασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητά τους σε αυτούς που τα χρειάζονται.

Στην MSD σήμερα, αξιοποιούμε την παγκόσμια εμβέλεια και δύναμή μας στην επιστημονική έρευνα καθώς και το πάθος με το οποίο δουλεύουμε για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα: εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ένα υγιέστερο μέλλον για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά.

Παραμένουμε πιστοί σε αυτό που είμαστε

Τα τελευταία χρόνια έχουν επιφέρει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας μας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο αλλάζουμε και αναπτυσσόμαστε, ο κεντρικός πυρήνας της ταυτότητάς μας θα παραμείνει για πάντα ο ίδιος.

The module 1.5.3
The module 1.5.1

The module 1.5.1

The module 1.4.3

​Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ MSD

Στην MSD έχουμε δεσμευτεί να πράττουμε καθημερινά σύμφωνα με την εταιρική μας ευθύνη και με άξονα αυτήν προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις σημαντικότερες προκλήσεις της υγείας.​

The module 1.4.3 with Left image
The module 1.4.4
The module 1.4.7/1.4.8
 

 

 

The module 1.6.*

The module 1.6.*

The module 1.6.*