Περιήγηση επάνω
Είσοδος

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

The module 1.4.1
Έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα στο παρελθόν. Σήμερα, κάνουμε σπουδαία πράγματα για το μέλλον.
The module 1.5.1

H Merck Sharp & Dohme και η Schering-Plough συγχωνεύτηκαν το Νοέμβριο του 2009 σε παγκόσμιο επίπεδο για να δημιουργήσουν μία νέα ισχυρή εταιρία. Σήμερα, βρισκόμαστε ανάμεσα στις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες στον κόσμο. Επίσης, είμαστε ηγέτης στα κτηνιατρικά προιόντα. Η εταιρία είναι γνωστή ως Merck & Co, Inc., Kenilworth, NJ, USA στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και ως MSD στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. 

Τόσο η Merck Sharp & Dohme όσο και η Schering-Plough έχουν μακρά και πλούσια ιστορία σε σχέση με τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των ανθρώπων. Από τα μέσα του 18ου αιώνα μέχρι σήμερα, οι ερευνητές έχουν συμβάλλει στην ανακάλυψη νέων τρόπων για τη θεραπεία και την πρόληψη ασθενειών, από την ανακάλυψη της βιταμίνης B1, στο πρώτο εμβόλιο κατά της ιλαράς, στις θεραπείες για το κοινό κρυολόγημα και τα αντιόξινα, στις πρώτες στατίνες για τη θεραπεία της υπερχοληστερολαιμίας. Οι επιστήμονες της εταιρίας βοήθησαν επίσης στην ανάπτυξη πολλών προϊόντων για την προαγωγή της υγείας των ζώων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων και των αντιβιοτικών.

Παρά το γεγονός ότι είμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας, είμαστε ενθουσιώδεις και για το μέλλον αυτής της νέας εταιρίας και νιώθουμε πανέτοιμοι να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός πιο υγιούς και λαμπρότερου μέλλοντος για τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

The module 1.5.2
The module 1.5.3
The module 1.5.1

The module 1.5.1

Greece Our History

1851:

O Dr. Ernst Christian Friedrich Schering ξεκίνησε την ανάπτυξη και εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων στο Βερολίνο. Τρία χρόνια αργότερα εγκαινιάστηκαν οι πρώτες εγκαταστάσεις παραγωγής της Schering.

1891:

H Merck & Co., γνωστή σήμερα ως Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, ξεκινά τη δραστηριότητα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. H θυγατρική εταιρία, E. Merck, ξεκίνησε αρχικά τη λειτουργία της στο Darmstadt της Γερμανίας το 1668.

1899:

Εκδίδεται το πρώτο MSD Manual σαν ένας οδηγός για επαγγελματίες υγείας και φαρμακοποιούς. Σήμερα, το MSD Manual κυκλοφορεί σε 17 γλώσσες .

1933:

Η Merck, γνωστή σήμερα ως Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, εγκαινιάζει τα πρώτα ερευνητικά εργαστήρια της στο Rahway, NJ.

1944:

H συνεργασία μεταξύ των ερευνητών της Merck, γνωστής σήμερα ως Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, και του Πανεπιστημίου Rutgers οδηγεί στην ανακάλυψη της στρεπτομυκίνης. Επίσης το 1944, η Merck, γνωστή σήμερα ως Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, πετυχαίνει την πολύπλοκη σύνθεση της κορτιζόνης.

11 χρόνια αργότερα (1955), οι επιστήμονες της Schering πετυχαίνουν να μετατρέψουν επιτυχώς την κορτιζόνη στην πρεδνιζόνη, εξέλιξη που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ιατρικά επιτεύγματα του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα.

1953:

H Merck & Co., Inc., γνωστή σήμερα ως Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, συγχωνεύεται με την Sharp & Dohme που εδρεύει στη Φιλαδέλφεια.

1955:

Iδρύεται το Schering-Plough Foundation. Δύο χρόνια αργότερα, η Merck, γνωστή σήμερα ως Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, ιδρύει το Company Foundation.

1963:

H Merck, γνωστή σήμερα ως Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, αναπτύσσει το πρώτο εμβόλιο κατά της ιλαράς. Τέσσερα χρόνια αργότερα αναπτύσσεται ένα εμβόλιο κατά της παρωτίτιδας από τον Dr Maurice Hilleman από καλλιέργεια φαρυγγικού επιχρίσματος της κόρης του, Jeryl Lynn (φώτο αριστερά).

1971:

H Schering Corporation συγχωνεύεται με την Plough, Inc., για να δημιουργηθεί η Schering-Plough Corporation. H Schering-Plough αργότερα συγχωνεύεται με την Organon BioSciences, που εδρεύει στην Ολλανδία, το 2007.

1994:

50η επέτειος της Coppertone. H Schering-Plough εξαγόρασε την Coppertone το 1957. H εταιρεία αργότερα συνέβαλε στην καθιέρωση του δείκτη UV, που αποτελεί μια κατευθυντήρια γραμμή των H.Π.A. για να γνωρίζουν οι καταναλωτές πότε είναι σημαντικότερο να χρησιμοποιούν αντηλιακή προστασία.

2000:

H Merck, γνωστή σήμερα ως Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, και η Schering-Plough δημιουργούν κοινοπραξίες στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αναπτύξουν και να προωθήσουν στην αγορά νέα συνταγογραφούμενα φάρμακα στον τομέα της υπολιπιδαιμικής θεραπείας και των αναπνευστικών παθήσεων.

2009:

H Merck, γνωστή σήμερα ως Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA και η και η Schering-Plough συνενώνονται για να δημιουργήσουν την 2η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρία σύμφωνα με τα μερίδια αγοράς.

 
The module 1.4.3
The module 1.4.3 with Left image
The module 1.4.4
The module 1.4.7/1.4.8
 
The module 1.6.*

The module 1.6.*

The module 1.6.*